PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2019. 02. 19.

Medence vizének fertőtlenítése

Medencetisztító eszközök és szerek


Klór-dioxid fertőtlenítés medencéknél
Medence vizének fertőtlenítése
A medence tisztítását és fertőtlenítését rendszeresen kell végezni, a megfelelő berendezések és tisztítószerek alkalmazásával. Fantasztikus élményt nyújtanak a kertben létesített medencék, melyek egyik előnye, hogy tulajdonosának nem kell osztoznia idegenekkel a fürdőzés örömeiben. A saját medence azonban egy komoly hátránnyal is jár, hiszen vize emberi beavatkozás nélkül gyorsan koszolódik, elszíneződik. Az algás biofilm nemcsak esztétikai probléma, hanem baktériumok, fertőzések és különféle apró élőlények tápanyaga. A medence biztonságos használata csak a rendszeres klóros fertőtlenítéssel és szűrőberendezések üzembe helyezésével biztosítható.

Módszerek a medence vizének tisztítására


Az ivóvíz és a tiszta víz hatalmas kincs, emellett nem olcsó mulatság. A medence vizét a modern technológiáknak és berendezéseknek köszönhetően takarékosan és biztonságosan tarthatjuk tisztán. A tisztításnak és fertőtlenítésnek az alábbi főbb típusait alkalmazzuk:

  • fizikai tisztítás – mechanikai szűrőberendezések és eszközök alkalmazásával
  • kémiai tisztítás – kémiai szerek, fertőtlenítő oldatok alkalmazásával
  • elektrofizikai víztisztítás – az elektromos áram hatásainak kiaknázásával.

Milyen módszerrel tisztítsuk medencénket?


A medencék vizének biztonságos használata a tisztító és fertőtlenítő megoldások kombinálásával érhető el. Elsősorban a nagy méretű lebegő anyagoktól kell megtisztítani a medencét, ehhez szűrőberendezéseket alkalmaznak, melyek eltávolítják a lebegő szennyeződéseket a medence vizéből.

A fertőzések elkerülése és megelőzése érdekében szükség van a víz fertőtlenítésére is, mely csak fertőtlenítő szerek alkalmazásával végezhető el alaposan és gazdaságosan. A legelterjedtebb megoldás a klórszármazékok adagolása közvetlenül a medence vizébe. A legújabb technológia a klór-dioxid-ot helyezi előtérbe, mely biztonságosan és hatékonyan pusztítja a fertőzéseket és baktériumokat. A szer előnye, hogy más kis mennyiségű oldatában is képes elpusztítani a pseudomonas és a legionella baktériumokat.

Medence vizének szakszerű és gyors fertőtlenítése. A medence vizének tisztítására és fertőtlenítésére több hatásos módszer is létezik, melyek közül a klór-dioxid alkalmazása nyújtja a legjobb eredményt, a baktériumok tökéletes elpusztítását. Néhány olyan téma, mely érdeklődésre tarthat számot olvasóink körében: fertőtlenítés ára, klór dioxid szer, medence tisztítás szolgáltatás, ivóvíz tisztítás berendezés, fertőtlenítő szer vásárlása.

Nincsenek megjegyzések: