Laptop hardver szerviz szolgáltatás - Budapest - Cég - Termék - Webáruház

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk elhelyezés - keresőmarketing blog

Csoportos üzenet: tömeges sms küldő marketing kampány

csoportos sms - tömeges üzenetküldés
Tömeges SMS küldés mobiltelefonra
Te is utálod a körleveleket? Még akkor is, ha közvetlenül neked címezték? Úgyis tudod, hogy mindenki ugyanilyet kapott, csak a nevét fölé írták - ahogy a tiedet is - ugyanannak a szövegnek? Hát igen...

És mégis a körlevél hatásos marketingfogás. De talán ennél is effektívebb az SMS-kampány. Az email valahogy már elvesztette a varázsát és annyi szemetet kapunk postafiókunkba, hogy megcsömörlöttünk a reklámoktól. De amikor a te saját mobilod megszólal és jelzi, hogy üzeneted jött, azért még most is megmoccan benned egy kellemes érzés. Vajon ki gondolt rám, vajon kinek van üzenni valója. És repesve nyomkodod a gombokat.

Mobil marketing - SMS kampány


(#) A nagy cégek tudják ezt. Éppen ezért gyakran külön vállalati mobil marketing sms-küldő kampányigazgató foglalkozik a telefonos kampányok megszervezésével és lebonyolításával. Ha szerepelsz valamelyik üzlethálózat ügyféllistáján (egyszer mondjuk kitöltöttél egy kérdőívet vagy valamilyen akciónál megadtad a számodat), akkor biztos lehetsz abban, előbb utóbb kapsz kör-SMS-t: ilyen és ilyen kedvezmény, akció, új árukészlet, bombaajánlat, ingyen olcsón, féláron, most azonnal rohanj.

És te rohansz. Mert fogyasztó vagy. Ha nem az vagy, hanem marketinges egy nagyvállalatnál, akkor a másik oldalról látod a dolgot, és jól teszed, ha megismerkedsz az üzenetküldő rendszerekkel, ezek közül is a Gateway szolgáltatással, ennek segítségével telefonhasználat nélkül küldhetsz a számítógépedről szövegüzenetet tömegével.

Online mobil marketing kampány lefolytatása. Tömeges SMS küldés mobiltelefonra szervereszközről vagy számítógépről. Csoportos üzenet továbbítás és kézbesítés célcsoport célzással: SMS kampány indítása - ügyfélcsoport aktivizálás rövid szöveges üzenetek révén. SMS-marketing, tömeges sms küldése okostelefonra

A mobiltelefonos marketing munka olyan szakmai tevékenység, melynek során a küldő fél (cég, vállalat, kereskedekmi szolgáltató, társadalmi szervezet, kormányhivatal...) rövid szöveges üzenet formájában juttatja el a címzettek számára az adott kampányban, akcióban, üzleti megmozdulásban, politikai tömegrendezvény előkészítésében stb. szerepet játszó, a címzettek aktivitását kiváltó mobilüzenetét.

Megjegyzés küldése