PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

Laptop töltő Budapest - Asus akkumulátor töltő - Laptop szerviz

Notebook töltő vásárlás

Mobil számítógéped döntő előnye az asztali PC-vel szemben, hogy mindenhová magaddal viheted. De csak akkor használhatod ki ezt az előnyt, ha hosszú üzemidejű akkumulátor lapul a készülékedben - és megfelelő töltőadaptered is van hozzá.  

Online hardver webáruház

Laptop alkatrész webáruház és szakszerviz Pesten és Budán. Itt szerezhető be minden modellhez gyári laptop töltő és itt vásárolható laptop kijelző ingyenes beszereléssel a helyszínen. Szakszerű notebook billentyűzet tisztítás akár otthoni körülmények között is végezhető szakmai tanácsadással, mint ahogy azt Krajnyák Tamás cégvezető bemutatja a lenti prezentációs videón.


Alkatrészek beszerzése hardver szakértőktől, kedvező áron, garanciális azonnali alkatrészcserével. A szaküzletben beszerezhető eszközök többek között: táblagép érintőpanel, notebook töltő AC adapter, eredeti márkás laptop akkumulátorok a legjobb árakon minden tablet és netbook típushoz szakértőktől

Áramátalakító - akku töltő adapter

A kérdésre, hogy mi is az a laptop töltő, az ésszerű és kompakt szolgáltatói válasz az, hogy a nevezett kiegészítő egy olyan áramátalakító AC adapter, mely a nevéből következően elektromos árammal tölti fel a laptopot, pontosabban a benne lévő akkumulátort, illetve akku nélküli használati üzemmódban  kábellel csatlakoztatott külső áramforrásként szolgál. A töltő a háztartási hálózat 230 voltos feszültségét alakítja át kisebbé, ami átlagos laptopok esetében legtöbbször 15 és 20 volt közötti értékű, de a töltőkészülék mutatója nemcsak a feszültség, hanem az a maximális áramerősség, amelyet amperben (A) szoktak megadni és azt jelenti, hogy a töltő mekkora áramerő leadására képes. Ez az érték általában 1,2 és 9,5 A között szokott lenni. Az akkutöltő kimeneteli voltértékének és a maximálisan elérhető áramerősségnek a szorzata adja meg a laptop akkumulátor  töltő teljesítményét, amit wattban (W) mérnek a nemzetközi mértékegységrendszerben (SI).

Laptopszerviz Budapesten

Laptop webáruház és szakszerviz: laptop töltő minden típushoz - alkatrészcsere

Laptopszerviz Budapest: laptop töltő akku
Kompakt laptoptöltő készülék kábeles csatlakozókkal

Budapest városára jellemző, hogy egyre több ember rendelkezik saját hordozható számítógéppel, így a laptopszervizek száma és azok szolgáltatásai is fejlődő tendenciát mutatnak. Az ilyen budapesti szolgáltató cégek a szervizműhely kínálatát bemutató szakmai weboldal mellett gyakran laptop alkatrész webáruházat is üzemeltetnek. Jellemző az ilyen kapcsolt szolgáltatásra, hogy a céges webshopból vásárolt hardvereszközt az adott javítóműhelyben díjmentesen szerelik az ügyfél tabletgépébe vagy laptopjába.

Az akkutöltő adapter segítségével a töltést az akkun feltüntetett kapacitásból következik. Ha egy 9 amperórás aksit 1 órán át 9 amperrel vagy 9 órán át 1 amperrel töltünk, akkor elvben fel kell töltődnie. A valóságban a töltés akkor optimális, ha az áramerősség a kapacitásban megadott érték 10 %-a, és az osztási művelet adja meg a töltési időt. Tehát a 9 amperórás aksit 0,9 amperrel 10 óra alatt lehet a legoptimálisabban feltölteni. A notebook alkatrészek és kiegészítők szervizében ezt tudják a szakemberek. Laptop webáruház és szakszerviz: laptop töltő minden típushoz - alkatrészcsere. 

Egyre népszerűbbek az autós laptop akkutöltők Budapesten, amelyek a gépkocsi szivargyújtójához csatlakoztatva menet közben töltik fel a mobil PC-k akkumulátorát, mire a tulajdonos a helyszínre érkezik, a laptopja üzemkész több órára.

Google keresés hardvernevekre

Tartalommarketing kulcsszavak Google kereséshez: akkumulátor: laptop töltő budapest, autó akkumulátor töltő házilag, laptop szerviz, akkutöltő, notebook alkatrész webáruház 

 Laptop billentyűzet tisztítása

hogyan tisztítsd meg a laptopod billentyűzetét ehhez a következőkre lesz szükséged egy egyszer egy sűrített levegő spray egy ablaktisztító és egy mikroszálas kendő először az ecsettel seperd ki a szennyeződéseket a billentyű közül célszerű egy irányba először kisebb aztán nagyobb mozdulatokkal végezni a műveletet utána a sűrített levegővel fújd ki a megmaradt porta gomba kalória egy tisztviselő egy irányba haladni majd végül fúj egy kevés ablaktisztító folyadékot a mikroszálas kendővel és óvatosan körkörös mozdulatokkal töröld át vele a billentyűzetet vigyázz hogy nehogy be akar jön a gombok közé a kendő és felpattant a billentyűk nem alkalmaz túl sok tisztítószert mert ha befolyik a gombok alá akkor károsíthatja a billentyűzetet legyen csak épp hogy nedves a kendő

Nincsenek megjegyzések: