PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2023. 04. 02.

Mit tudunk a Twinoxide tablettáról? Ivóvíztisztítás

Fertőzött vizek (kút-, eső-) szűrése, tisztítása

Twinoxide fertőtlenítős szer
Klór-dioxid tabletta
Ásott kútjaink ivóvize nem biztonságos. Szennyező anyagok oldódhatnak ki a talajból, baktériumok telepedhetnek meg a kerti kutakban. Ez áll az esővízgyűjtő hordókra, tartályokra is. Árvizek után vagy járványok idején erre az általános higiénia betartása mellett külön figyelmet érdemes fordítani. Kútvíz, esővíz szűrése és tisztítása Cintropur berendezésekkel javallott, dezinficiálásra pedig az alábbi szer és eljárás a legjobb:

Fertőtlenítés és vízszűrés magas fokon

A TwinOxide fertőtlenítő szer rendkívül széles körben alkalmazható, különösen a vírusjárvány idején vehetjük hasznát. Az alapvetően ipari célokra gyártott termék alkalmazható kisebb mennyiségben is, háztartási célokra is. A könnyebb kezelhetőség érdekében a háztartási célokra szánt klór-dioxid alapú TwinOxide szer tabletta formában is kapható.

Klór-dioxid oldat tablettából

A tabletták felhasználásával könnyen és gyorsan készíthető, a fertőtlenítéshez szükséges 0,3%-os klór-dioxid oldat. Az oldat elkészítéséhez vízre és két tablettára van szükség. A tabletták párban kaphatóak és az A valamint a B komponens vízzel történő vegyítésével nyerhetünk csíramentesítésre alkalmas oldatot.

A keverés során maximálisan be kell tartani a biztonsági utasításokat, mér pár csepp oldat is elegendő az ivóvíz fertőtlenítésére.

A Twinoxide tabletta alkalmazási területei

  • Ivóvíz fertőtlenítése és kezelése
  • medencék fertőtlenítése
  • biofilm leoldása háztartási körülmények között
  • baromfitelep, baromfiudvar itatóvizének fertőtlenítése
  • kutak tisztítása, háztartási vízszűrők
  • felület fertőtlenítés
  • légtisztító berendezésekben
  • élelmiszer készítő pultok fertőtlenítése.

Kutak vizének fertőtlenítése tablettával

A klór-dioxid tartalmú TwinOxide tabletta kiválóan alkalmas kutak vizének fertőtlenítésére. Egyaránt használhatjuk az éves fertőtlenítés elvégzésére és árvíz, talajvíz szennyezését követő fertőtlenítésre is.

Kútvíz tisztítás, szűrés fertőtlenítés

Az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében 1-3 havonta érdemes a kutak vizét Twinoxide tablettával kezelni. A szükséges koncentrációt a csomagon olvasható használati utasítás alapján kell kikeverni.
Éves fertőtlenítés – ilyen kezelést általában ötszörös mennyiségű klór-dioxid oldattal végzünk évente. Ennek során a kút falán lévő biofilmet is eltávolítja a fertőtlenítő szer.

Nemcsak a kút- és esővíz, hanem a vezetékes ivóvíz is szűrésre, tisztításra szorul. Mit tudunk és mit érdemes megismerni a Twinoxide tablettáról? A tabletta kiszerelésű, kétkomponensű fertőtlenítő szer felhasználási területe rendkívül széles körű, előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető és adagolható. Néhány további téma, melyet érdemes lehet részletesen is átolvasni: háztartási vízszűrőkfertőtlenítő szer alkalmazása, fertőtlenítés az iparban és otthon, klór dioxid felhasználása, eső-, kút- és ivóvíz tisztítás szakszerűen.

Nincsenek megjegyzések: