PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 vízfertőtlenítő

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2020. 07. 19.

Mit tudunk a Twinoxide tablettáról?


Fertőtlenítés magas fokon


Twinoxide fertőtlenítős szer
Klór-dioxid tabletta
A TwinOxide fertőtlenítő szer rendkívül széles körben alkalmazható, különösen a vírusjárvány idején vehetjük hasznát. Az alapvetően ipari célokra gyártott termék alkalmazható kisebb mennyiségben is, háztartási célokra is. A könnyebb kezelhetőség érdekében a háztartási célokra szánt klór-dioxid alapú TwinOxide szer tabletta formában is kapható.


Klór-dioxid oldat tablettából


A tabletták felhasználásával könnyen és gyorsan készíthető, a fertőtlenítéshez szükséges 0,3%-os klór-dioxid oldat. Az oldat elkészítéséhez vízre és két tablettára van szükség. A tabletták párban kaphatóak és az A valamint a B komponens vízzel történő vegyítésével nyerhetünk csíramentesítésre alkalmas oldatot.

A keverés során maximálisan be kell tartani a biztonsági utasításokat, mér pár csepp oldat is elegendő az ivóvíz fertőtlenítésére.

A Twinoxide tabletta alkalmazási területei


  • Ivóvíz fertőtlenítése és kezelése
  • medencék fertőtlenítése
  • biofilm leoldása háztartási körülmények között
  • baromfitelep, baromfiudvar itatóvizének fertőtlenítése
  • kutak tisztítása
  • felület fertőtlenítés
  • légtisztító berendezésekben
  • élelmiszer készítő pultok fertőtlenítése.

Kutak vizének fertőtlenítése tablettával


A klór-dioxid tartalmú TwinOxide tabletta kiválóan alkalmas kutak vizének fertőtlenítésére. Egyaránt használhatjuk az éves fertőtlenítés elvégzésére és árvíz, talajvíz szennyezését követő fertőtlenítésre is.

Kút fertőtlenítésének típusai:


Az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében 1-3 havonta érdemes a kutak vizét Twioxide tablettával kezelni. A szükséges koncentrációt a csomagon olvasható használati utasítás alapján kell kikeverni.
Éves fertőtlenítés – ilyen kezelést általában ötszörös mennyiségű klór-dioxid oldattal végzünk évente. Ennek során a kút falán lévő biofilmet is eltávolítja a fertőtlenítő szer.

Mit tudunk és mit érdemes megismerni a Twinoxide tablettáról? A tabletta kiszerelésű, kétkomponensű fertőtlenítő szer felhasználási területe rendkívül széles körű, előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető és adagolható. Néhány további téma, melyet érdemes lehet részletesen is átolvasni: fertőtlenítő szer alkalmazása, fertőtlenítés az iparban és otthon, klór dioxid felhasználása, ivóvíz tisztítás szakszerűen.

Nincsenek megjegyzések: