PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2022. 08. 29.

Laptop töltőre és akkumulátorra adott cseregarancia

 

dell laptop töltő garancia
Cseregarancia laptop akkura és töltőre a szervizben

A notebook-alkatrészek cseregarancia feltételei

laptop hardver garancia
A laptop alkatrészekre külön garancia érvényes

Általános tapasztalat, hogy a hardvergyártók általában korlátozott garanciafeltételeket kínálnak a laptop-alkatrészekre mint gyári termékekre. Ráadásul ez a korlátozott garancia sem terjed ki minden alkalmazásra vagy a programokra, illetve a márkához tartozó perifériákra.

Garancia leginkább arra vonatkozik, hogy az adott márkájú laptopok, amelyeket a felhasználó megvásárolt, hibamentesek lesznek az anyag- vagy gyártási normál használat esetén a korlátozott garancia időtartama alatt. Minden korlátozott jótállási időszak a vásárlás dátumával kezdődik. A számlát vagy nyugtát, amely feltünteti a vásárlás dátumát, meg kell őrizni. Szükség lehet a márkaszervizcentrumok vagy a hivatalos szolgáltatók igazolására is. Alapesetben a vásárló jogosult a hardver garanciális szervizszolgáltatásaira, amennyiben javításra van szükség a korlátozott jótállási időszak alatt.

Laptop garancia - gyártási szám

A legtöbb gyártó eközben nem garantálja a termék megszakítás nélküli hibamentes működését a teljes jótállási időszakra nézve, ám gondoskodik arról, hogy minden technikai és egyéb támogatást megadjon a laptop kiegészítő termék vagy alkatrész működtetéséhez. A garancia nem vonatkozik hibák vagy hiányosságok elhárítására, amennyiben a terméket manipulálták, vagy a javítást és/vagy módosítást nem felhatalmazott személyzet végezte. Eltekintenek a jótállási kötelezettségek vállalásától akkor is, ha a laptop sorozatszámát, az alkatrészek vagy hardver tartozékok gyártási számát megváltoztatták, törölték  vagy eltávolították; ha a garancia vámzárat feltörték.

Nincs a laptopra garancia abban az esetben, ha a kár baleset, természeti katasztrófa, szándékos vagy véletlen helytelen használat, gondatlanság vagy nem megfelelő karbantartás miatt következett be. 

 Cseregarancia laptop akkura, töltőadapterre

A budapesti Laptophardware szervizben az eredeti vagy gyárival megegyező minőségű helyettesítő akkumulátorokra és töltőkre 12 hónap csere garanciát vállalnak. Ez érvényes az Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo és a Magyarországon forgalmazott további márkák valamennyi modelltípusára nézve.

Google kereséshez: laptop hardver garancia, termék gyártás, szervizi cseregaranciák. Gyári alkatrész termékek. Jótállás a budapesti notebook szervizben. Asus, Dell laptop töltő vásárlása. Prémium minőségű a HP akkumulátor márka 2022-ben. A márkafüggetlen javítóműhely 12 hónapos cseregarancia vállalása. Gyári új és helyettesítő alkatrész vásárlás és ingyenes csere.

Nincsenek megjegyzések: