PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2015. 12. 13.

Hajlítható telefon és légdeszka – az év csúcs kütyüi

SMS küldő okostelefon a Samsung-tól
Összehajtható mobil kijelző
A 2015-ös év sok technikai és technológiai újdonságot hozott. A cégek marketinges szakemberei nem győzték adminisztrálni az sms mobil kampányokra beérkező kütyük adatait. Most két érdekességet szeretnék itt kiemelni, a Samsung által bejegyzett szabadalmat az okostelefonok hajlítható kijelzőjére és a Lexus által gyártott légdeszkát.
A Samsung, a mobiltelefonok kijelzőit fejlesztette tovább, hogy a lehető legtöbb helyen lehessen például az SMS üzeneteket megjeleníteni. Az új prototípus neve Project Valley és a szabadalom szerint több irányban lehet hajtogatni a kijelzőt. A tervezők és szakértők véleménye megegyezik abban, hogy a legvalószínűbb, hogy egy középen, horizontálisan összehajtható okostelefont gyártanak, mely könyvhöz fog leginkább hasonlítani. A projekt lényege, hogy akár duplájára is növelhetik a képernyő méretét, összehajtva mégis könnyen használható és hordozható mobiltelefont kapunk.

Légdeszka

A nyáron mutatta be a Lexus működő légdeszka prototípusát. A sorozatgyártás azonban még nagyon messze van, rengeteg problémát kell még kiküszöbölni. A bemutatón az ismert gördeszka bajnok Ross McGouran száguldozott egy szerkesztett gördeszka pályán, Barcelonában, de igazi kunsztokra ő sem vállalkozott.A boltokban még sokáig nem láthatjuk a terméket, egyébként is csak a speciális fémből készült pályán használható az elektromágnesesség elvén működő jármű, és tíz percenként folyékony nitrogénnel kell feltölteni. A légdeszka kb. 5 centiméterre lebeg a talajtól, ha valaki áll rajta, és a profik is nehezen boldogulnak vele, ezért most inkább ne küldjenek sms-t a barátjuknak, hogy tömegesen vásároljanak légdeszkát.
Kíváncsian várjuk, mit hoz majd a 2016-os év a mobiltechnológia fejlődése terén.

Működő légdeszka
Lexus légdeszka


  • Az SMS kampány mobiltelefonos alkalmazásával ismerkedhetsz meg itt.
Figyelemreméltó a Hajlítható telefon és légdeszka – ezek  az év csúcs kütyüi, ezért foglalkozunk velük. A hajlítható mobiltelefon és notebook képernyő a Samsung-tól most nemrég jelent meg és a légdeszka a Lexus-tól 2015 legérdekesebb technikai újdonságai, mellyel mindenkinek kötelező megismerkedni. Eszközök és fogalmak: okostelefon, mobiltelefon, Samsung, Lexus, sms üzenet, légdeszka, mobil kampány. Notebook kijelző.

Nincsenek megjegyzések: