PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2015. 12. 05.

A mobiltelefon hálózatok és szolgáltatások fejlődése

SMS küldő mobiltelefonos rendszer.
Mobil távközlési rendszer felépítése

A vezeték nélküli hálózatok fejlődése

A rádiótávközlési rendszerek fejlődési trendjei és fejlesztési célkitűzései szerint a jelenlegi rendszereket: GSM, MDN, ERMES, PCN, TETRA, FPLMTS, UMTS, MBS fokozatosan felváltják az ötödik generációs rendszerek (5G).  Az új mobiltelefonos és távközlési rendszerek, fejlődésük során, az előző rendszerek szolgáltatásait egyesítik. Az sms küldés, a mobiltelefon technológia első éveitől jelen van a szolgáltatások között, és a legújabb technológiák mellett is megmarad kommunikációs és marketing eszközként.
Az ISDN rendszerek fejlődése folyamatosnak mondható, ugyanakkor jelentős változás az infrastruktúrában nem figyelhető meg. Az N-ISDN jellegű rendszerek kiépítettsége és szolgáltatásuk minősége tartósan megfelel a GSM, OSI-MDN, PAMD, PCN rendszerek működtetéséhez.

UMTS rendszer

Sok országban a harmadik generációs mobil adatközlési technológiák bevezetése van folyamatban. Ilyen 3G rendszer az UMTS is. Valójában sok helyen az UMTS az ETSI rendszer keretében került előzetes definiálásra. Ez a rendszer elvileg támogatja és lehetővé teszi a távközlést (pl. tömeges sms üzenet küldés) bármilyen helyen, bármilyen környezetben. E rendszer, műholdas távközlési, átviteli és előfizetői megoldásokat, hozzáféréseket is magába foglal. Az UMTS rendszerre a 2 GHz-es sáv vehető figyelembe, a rendelkezésre álló sávszélesség összesen 230 MHz. Ez már bőven elegendő a mobil internet, vagy a mobil televíziózás igényeinek kielégítésére, nem beszélve az sms marketing számára szükséges kapacitásról.


 A mobiltelefon hálózatok és szolgáltatások hétköznapi fejlődése és szolgáltatásainak bővülése. A mobiltelefon hálózatok  fejlődése többrétű kérdés, mely a 2G technológiától az 5G-ig, az sms küldés fontossága szintén nem vitatható. Olyan kifejezésekkel ismerkedhetünk meg, mint: 5G, UMTS, mobiltelefon, távközlés, UMTS, távközlési rendszerek.

Nincsenek megjegyzések: