PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2015. 11. 18.

Marketing fogás a YouTube-tól

YouTube Music az új dobás
Megszokhattuk már, hogy a nagy informatikai, távközlési és mobil kommunikációs cégek folyamatosan új marketing kampányokba fognak. Nem kivétel ez alól a YouTube sem, amely most nem a tömeges sms üzenetküldést választotta, hanem az emberek zeneigényének kielégítését tűzte célul.
A Google cég által létrehozott és működtetett YouTube videó megosztó portál megalkotta a YouTube Music-ot. Az új alkalmazást a felhasználók zsebükhöz mérten használhatják. Lesz ingyenes változat és fizethetnek érte a reklámmentes változat használatáért, a Youtube Red rendszer használatának segítségével. A YouTube Music hatalmas erőfeszítéssel és óriási erőforrások megmozgatásával jött létre, ennek köszönhetően a jogdíjas zenei tartalmak száma meghaladja a harminc milliót. A felhasználók legnagyobb örömére, a zenetárban nem csak dalok és zeneszámok lesznek megtalálhatóak, de elérhetővé válnak teljes albumok, koncertfelvételek és videoklipek is. A tartalmak letöltését nem csak a Red alkalmazáson keresztül fizethetjük ki, de a kényelmes sms küldés útján történő fizetést is választhatjuk. Bár a zenelistában kereshetünk a Google segítségével, ez a szolgáltatás nem a Google Play Musik másolata. Érdekesség még, hogy a program napi lejátszási listákat fog létrehozni, elvileg a felhasználók hangulata és szavazatai alapján.
A hírhez kapcsolódik, hogy november 6-án Facebook elindította szolgáltatását az iPhone használók számára, mely segítségével meghallgathatnak zenerészleteket közvetlenül a közösségi hálón. A szolgáltatás a Music Stories nevet kapta. Ezzel, a facebook megosztások egy új fajtáját kívánták létrehozni.
Megfigyelhetünk egy ügyes Marketing fogást a YouTube-tól mi is.  Az új alapokon lévő Youtube Music legújabb fogása az a mobil marketing és sms küldő piacot is megbolygathatja ha figyelünk. Hihetetlen, de a YouTube, mobil marketing, Google, sms kampány, zene, remek szórakozási lehetőségek.

Nincsenek megjegyzések: