PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2015. 11. 03.

A mérleg is „megokosodott”

Okos mérleg küld üzenetet önnek

Fitten és egészségesen a mobil segítségével

Néhány évvel ezelőtt sorba kellett állni a telefonvonalért, ki gondolt még akkor mobiltelefonra, okostelefonra vagy tömeges sms üzenetküldésre. Manapság az „okos” eszközök behálózzák a hétköznapjainkat. Okosóra ébreszt minket, az okos kenyérsütő időre elkészíti a friss pékárut, az okostelefon megméri a pulzusunkat és nyilvántartja a környezetünk paramétereit. A hűtők tudják, hogy mi van bennük, s ha kell, egy gombnyomással rendelnek új árut. Az emberek hétköznapjaikat az informatika világában élik, szükségtelen kimozdulni otthonról, hiszen az új okos kütyük segítségével végezhetnek távmunkát és az interneten keresztül minden szórakozási lehetőség elérhető.
Talán az elkényelmesedés az oka annak, hogy egyre divatosabb lett az életmód menedzsment. Egyre többen és egyre többféle mobiltelefonos applikációt használnak a napi mozgás és étkezés nyilvántartására. A legújabb telefonok az alvás minőségét is regisztrálják és diagnosztizálják. Az életmód statisztikák nem lehetnek teljesek, a testsúly nyilvántartása nélkül. Az új kor embere számára már túl unalmas lenne az aktuális testsúlyt feljegyezni, ezért egyre többen vesznek ún. okosmérleget.
Az okosmérleg vezeték nélküli kapcsolatot tud létesíteni a mobiltelefonnal és a mért testsúlyt, az erre használt program azonnal eltárolja. A legújabb mobil marketing kampányok hatására, úgy érzik az emberek, ha naponta kétszer megmérik a testsúlyukat, azzal már tettek valamit az egészségükért.
Az egyik ilyen eszköz a FitBit Aria okosmérleg.
A mérleg wifin keresztül csatlakozhat a mobiltelefonunkhoz, melyen egy új profil létrehozása után adatainkat felhőszerverben is eltárolja a program. Érdekes, hogy akár nyolc személy is regisztrálhatja a profilját, a mérleg megismeri, hogy ki állt rá. A FitBit könnyen kapcsolódik az androidos eszközökhöz, Windows Phone-hoz és iPhone-hoz is. Extra szolgáltatásként, egy elektromos jel segítségével megállapítja a testzsír százalékot is. Persze mindenki döntse el maga, hogy érdemes-e negyvenezer forintot fizetni azért a luxusért, hogy ne kelljen kézzel bepötyögni a mért adatokat.


A hétköznapi mérleg is „megokosodott”, reméljük nem támad ránk. A marketing sms-ek egyik új slágercikke az okosmérleg, ne felejtsük el, hogy ez az amelyet mobiltelefonnal párosíthatunk.A legjubb cikkek manapság az okosmérleg, mobil telefon, marketing sms, mobil marketing, életmód, és egyéb más.

Nincsenek megjegyzések: