PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2015. 10. 16.

Salgó irattár szőnyegpadló burkolata

Dexion rendszeren tárolt akták
Akták a Salgópolc irattárban
Az irattárak és archívumok professzionális tárolására alkalmazható a csavaros és csavarmentes salgó polcrendszerek közül a salgó irattár komplex megoldása. Nem elég azonban a megfelelő dexion rendszer beszerzése és beszerelése, érdemes az irattári helyiséget a dolgozók számára is komfortosabbá tenni, például melegpadló burkolat segítségével. A szőnyegpadló lerakásával megelőzhetjük, hogy dolgozóink tömeges sms küldés-ben kritizálják munkahelyüket. A marketing, sms marketing mindig a munkahelyen, a dolgozók meggyőzésével kezdődik.
Miért jó a szőnyegpadló a Salgópolccal szerelt irattárban?
Hegedű János – Kurdi Sándorné Melegpadló burkolatok című könyvében sok hasznos tanácsot találunk arra nézve, hogy milyen szőnyegpadlót válasszunk a csavaros salgó polcrendszer elhelyezése előtt.
A szőnyegpadló – mint a neve is mutatja – olyan padlóburkolat, amelynek járófelülete textilanyagú. Az utóbbi időben, gyakran alkalmazzák, nemcsak egyszerű, gyors beépíthetősége, hanem használati előnyei miatt is. A csavarmentes salgó irattári polcok között a szőnyegpadló előnyei:
•    a burkolaton a járás, dobogás nem hallatszik, így nemcsak az irattár csendesebb, ahol a szőnyeg van, hanem az alatta, mellette lévő is.
•    a valóban „meleg” burkolat igen kellemes hőérzetet nyújt, a helyiségben 2-3 C fokkal magasabb hőmérsékletet érzékelünk, mint hidegburkolat esetében.
•    a puha rugalmasabb padlón kényelmesebb a járás.
•    a textil hangulatot, színt visz a salgó irattár festett polcai közzé.
(Kérésre folytatjuk)

Salgó összeszerelhető dexion irattár szőnyegpadló burkolata fantasztikus élményt nyújt. A több színben is kapható szőnyegpadló burkolat a csavaros és csavarmentes dexion típusú salgó irattárban kétségtelenül praktikus és igényes megoldásnak minősül. Ajánljuk figyelmükbe salgó polc, csavarmentes salgópolc, csavaros salgópolc, salgó irttár, szőnyegpadló, padló burkolat, salgópolc, dexion rendszer

Nincsenek megjegyzések: