PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2015. 10. 09.

Műanyag él borítások furnérozása


Az irodában elhelyezett egyszerű salgópolc
Az élek kidolgozottsága FONTOS!
A Salgópolc legyen bár csavaros vagy csavarmentes dexion rendszerű, kellemesebb kinézetű és

A lapfurnérozáshoz hasonlóan az él felületek is boríthatók Dehafol csíkokkal. Felragasztásához minden – furnérozáshoz használatos – készülék alkalmas, a cégen belüli transzferárat pedig nem növeli.

A csavaros és csavarmentes salgópolcra a D-laminátumot (dehafólia) többemeletes hő présben állítják elő. Préslemezek helyett egalizált forgácslapot használnak, amelyet fényezett és tisztított alumínium lemezzel takarnak le. (Ez nem az ún. Arvisura szerű pillangószív formátum.) A ragasztóanyag, megfelelő nagyságra vágott barrierpapír. Az előírt 12%-os nedvességtartalom csak a Barriere-papír létoldali hideg vízzel való szórásával állítható be. A nedvesítés mértéke csak akkora legyen, hogy a papír erős kéznyomás hatására megtapadjon. Egy dekormintás fólialap, egy Barrierepapír réteg és egy minta nélküli dekorfólia egymásra rakva kerülnek préscsomagokként a présbe, ragasztásra. Ezzel mintegy megadva a küllemét a csavaros salgópolc alapjának.
használhatóságát tekintve is alkalmasabb, ha él felületei műanyag borítást kapnak. Ugyancsak ilyen műanyag borításban lapulnak azok a mobiltelefonok, melyek segítségével csoportos sms küldés olvasását tudjuk alkalmazni.
  • ragasztási hőmérséklet 130+-5 C
  • présnyomás 20…25 kp/cm2
  • présidő 4 perc
  • présnyomás 8 kp/cm2
  • préselési hőmérséklet 40 C
  • nyilt idő 3….5 perc
Az él felületek borítását tömörfa lécekkel vagy PVC-fóliákkal is lehetséges.

 Mi mindenre jó a Műanyag él borítások furnérozása ha nem vesszük figyelembe az Arvisurát. A salgó polc élborítása kétségtelen, hogy remekül megoldható műanyag élborítással is, és ha odafigyelünk akkor erre alkalmas a dexion rendszer is. Hogy ne szaporítsam a szót: salgó polc, csavarmentes, dexion, salgópolc, csavaros salgópolc, csavarmentes salgópolc

Nincsenek megjegyzések: