PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2021. 05. 28.

Négy videójáték, amely világsiker lett

videójáték

Bár hazánk sosem volt egy számítógépes nagyhatalom, azért a magyar programozók néha előjönnek egy-egy szoftverrel, amelyekkel képesek letarolni a világot. Hozzánk köthető számos videójáték is, amely nemzetközileg is elismert lett. Több olyan is akad, amit a nyugati kiadók polcain is megtalálhattunk. De vajon melyek ezek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Abandoned Places

Az Abandoned Places egy kilencvenes években piacra dobott magyarországi fejlesztésű változat. Nem is meglepő, hiszen a szerepjáték stílusra hatalmas volt a kereslet. A remek újításokkal ellátott videójáték az ArtGame magyar programozói csapatnak köszönhető. A benne hallható zenék brutálisak lettek, hiszen több, mint 100 perces saját verziót készítettek hozzá. Ez akkoriban még nem számított általánosnak, így egy igazán egyedi játékról van szó.

FIFA

Ki ne ismerné a FIFA játékot? A folyamatosan megújított Xbox One-on lejátszható változatot a Frostbite grafikus motor keltett életre, eddig még nem látott verzióban. A 2021-es játék új hangzást, új animációs technológiát és még annál is több hangulati elemet kapott. Ezzel minden meccs olyan, mintha egy igazi döntőn vennénk részt.

Marvel’s Avangers

A Marvel világából nem maradhat ki a videójáték sem. Ez a termék meghív bennünket a szuperhősök életébe. A kiemelkedően megtervezett és megvalósított nemzetközi változattal rendkívüli képességeket sajátíthatunk el. Nyugodtan testre tudjuk szabni a szuperhősök folyamatosan bővülő választékát. Kialakíthatunk vele négytagú csapatot, amellyel megvédhetjük az egész Földet.

Cyberpunk

A Cyberpunk egy új és nagyszabású akciójáték, amelyet Xbox One-ra készítettek. A terep Night City, amely egy futurisztikus nagyváros. A főhös V, aki nemcsak hacker, de még zsoldos is. A bőrébe bújva pedig megszerezhetjük a kibernetikus implantátumot, amely a pletykák szerint örök élettel ruház fel bennünket. A CD Projekt RED által piacra dobott szerepjáték új szintre emeli ezt a világot. Nem csoda a világsiker, hiszen számos izgalmas küldetésben vehetünk részt FPS harc és külső nézetes járművezetéssel karöltve.

Xbox One konzol

Természetesen ezekhez a játékokhoz is szükség van eszközre. Az Xbox Onekonzol akkumulátor elengedhetetlen kiegészítője a terméknek, hiszen enélkül nem megyünk semmire. Az Xbox One már szinte az egész világon kapható, nem is csoda, hiszen a kicsik és a nagyok is előszeretettel használják. Előnye, hogy folyamatosan frissíthető, így az újabb játékok lejátszására is alkalmassá válik. Kell ennél több egy remek bulihoz?

Összegezve

Ki ne ismerne legalább egy nagysikerű videójátékot? A világ leghíresebb változatai között megtalálható a Cyberpunk, a Marvel’s Avangers és természetesen a FIFA is. Ezek lejátszásához azonban szükség van pár eszközre. Az Xbox One konzol akkumulátora például egy ilyen, amely nélkül lehetetlen, hogy zavartalan esti partin vegyünk részt.

 

Nincsenek megjegyzések: