PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2021. 04. 14.

Frissítsd fel a ruhatáradat tavaszias kiegészítőkkel!

ékszer tavaszias kiegészítők

Vannak olyan alapdarabok, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni az első tavaszi napsugarak megjelenésével. Nincs május virágminta nélkül, hiszen ez a stílus minden évben ott van a legkedveltebbek között. Természetesen nem szükséges virágmezővé változni, a szetteket ugyanis könnyedén feldobhatjuk ékszer vásárlással webshopból is. Nézzük, hogy mivel frissíthetjük fel ebben az évszakban a ruhatárunkat!

Tavaszi kiegészítők

Ki ne szeretne magára ölteni egy kis tavaszi hangulatot? Várod már az évszakot, a természetjárást, a városi sétákat? Akkor éppen itt az ideje annak, hogy eltedd a téli darabjaidat és elővedd a színes és vidám szoknyákat, pólókat, illetve ékszereket egyaránt. De vajon mire lesz szükséged a gardróbfrissítéshez?

Rövid kabátok

Tavasszal még akadhatnak hűvösebb reggelek, amikor még elkélhet egy melegebb ruhadarab. A rövid dzsekik kiváló választások szinte bármilyen lezser szetthez. Felvehetjük szoknyás és magassarkús szetthez, de választhatjuk farmer és tornacipő mellé egyaránt. Idén szerezz be egy karcsúsított változatot, fekete vagy akár barna színben. A bőrkabát elengedhetetlen kellék, örök darab, amelyet bármikor magadra kaphatsz.

Fehér ing

Ki gondolta volna, hogy egy fehér ing elengedhetetlen darabja a gardróbnak? Minden női ruhatárban jelen kell lennie ennek a klasszikus felsőnek. Ennek segítségével egy sima farmert is könnyedén feldobhatunk és elegánssá varázsolhatunk. Magassarkúval pedig egyenesen tökéletes szettet dobhatunk össze magunknak. Érdemes kipróbálni továbbá valamilyen A-vonalú szoknyával is, hiszen ehhez is remekül passzol.

Ékszerek és kiegészítők

Nemcsak ruhára, hanem kiegészítőkre is szükségünk lesz. Egy színes nyaklánc, egy mágneses karkötő, esetleg egy lógós fülbevaló bármely szettet könnyedén feldobhat. Ékszer vásárlása webshopból is lehetséges, így még kimozdulni sem kell, amennyiben valamilyen remek darabra van szükségünk.

Szó lehet továbbá egy trendi napszemüvegről is, aminek minden táskában lennie kell egynek. Mindegy, hogy tél vagy tavasz, mindig van rá ok, hogy viselni lehessen. Ha nem volt idő a reggeli sminkre, akkor pedig kötelező venni egy remek kiegészítőt!

Fekete tűsarkú

Szintén nem ruhadarab, de egy fekete tűsarkúra is minden hölgynek szüksége van. Ez mindig praktikus, ráadásul sikkes megjelenést biztosít a számukra. Ez egy biztos és örök darab, amely szinte mindenkinek jól áll. Nem is kell ennél több, ideje beszerezni egy elegáns lábbelit!

Összegezve

Itt a tavasz és ideje lecserélni a téli ruhatárat. Tegyük el a kötött darabokat és vegyük elő a színes és virágos szoknyákat és felsőket egyaránt. Ettől függetlenül azonban több kiegészítőre is szükség lehet, mint egy elegáns lábbeli, egy ékszer, illetve egy fehér ing, amely örök klasszikusnak számít.

Nincsenek megjegyzések: