PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2020. 04. 18.

Milyen műanyag ipari tartályokat ismerünk


A műanyag gyártó termékkínálata


Tartályok cégeknek műanyagból
Műanyag ipari tartály
A speciális ipari alkalmazásokra gyártott műanyag tartályokat csak megbízható cégtől vásárolhatjuk, aki képes garantálni a kiváló minőséget. Mivel az ipari méretekben alkalmazott tartályok az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ellenállónak kell lenniük vegyszeres behatásoknak is, csak a megfelelő tanúsítvánnyal ellátott terméket érdemes választani.

A következő iparágban tevékenykedőknek ajánljuk a műanyag tartályokat:

  • építőipar
  • mezőgazdaság
  • élelmiszeripar
  • vegyipar
  • logisztikai cégek.

 A műanyag tartályok típusai


Alapvetően kétféle műanyag tartálytípust gyártja a Hydroflow: folyadéktároló- és ömlesztett anyagokhoz való tartály. Ezek közül a folyadéktároló tartályok rendkívül népszerűek az ipari felhasználók körében, hiszen nem csak tárolásra, hanem a folyadékok szállítására is alkalmasak. A népszerű típusok közül az alábbiakat emelhetjük ki:

  • adagoló tartály
  • VRC négyszögletes tartály
  • vízszintes tartály
  • vízgyűjtő hordó
  • négyszög alapú tartályok.


Műanyag, ipari víztároló tartályok


A műanyagból készülő, ipari felhasználásra szánt műanyag tartályok alkalmasak technikai víz és fertőtlenített ivóvíz tárolására is. Ezek a termékek ivóvízellátó rendszerek részeként is alkalmazhatók, mivel felszerelhetők motoros vagy kézi keverővel, vízszintkapcsolóval, szállításuk mégis könnyű és egyszerű. Ideiglenesen építési területen a vízszolgáltatás megoldására is alkalmazható, akár 35 500 literes méretben.


Fekvő műanyag tartályok


A henger alakú, fekvő kivitelű műanyag tartályokat csak víz tárolására alkalmasak, azonban megerősített kivitelben földalatti víztározóként is megállják helyüket. Hétvégi házakban, mezőgazdasági farmokon itatóvizet vagy öntözővizet tarthatunk bennük, nyaralóövezetben a tűzoltáshoz szükséges víz tárolására alkalmazhatjuk földbe ásott változatban.

A hengeres tartályok mellett, főleg a tárolás egyszerűsége okán nagy a kereslet a négyszög alapú tartályokra is, melyek szintén kiváló minőségben, garanciával készülnek.



Milyen műanyag ipari tartályokat ismerünk. A műanyag tartályok típusainak ismerete szükséges az ipari cégek tökéletes kiszolgálásához, melyet a Hydroflow tökéletesen végez Magyarországon. A legtöbb olvasónk számára az alábbi témákat is ajánljuk: műanyag alkatrész készítése, műanyag hordó gyártása, szolgáltatás ára, ivóvíz tisztítás az iparban.

Nincsenek megjegyzések: