PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2013. 05. 24.

Honlapoptimalizálás - Csak kreatívan!

Minden honlap-optimalizálást lehet gépiesen és lehet kreatív hozzálással végezni. Rövid távon az előbbi még néha hatékonyabbnak is bizonyulhat: a sokszor kipróbált szakmai rutin pontos végrehajtása sokszor meghozza a sikert. Hosszú távon azonban a SEO nagykönyvében leírt eljárásoktól sokban különböző, azoktól néha alpvetően eltérő egyéni módszerek (különösen azóta, hogy a Google szigorúan szankcionálja az erőszakos és egyoldalú optimalizálást, a mohó linképítést) sokkal eredményesebbnek mutatkozhatnak. A merevséget tehát fel kell oldani, a formai szigort meg kell törni. Engedni kell az olykor avantgárd és undergrand módszereknek.

Más. A honlapoptimalizálást általában célja felől megközelítve definiálják: a SEO az az eljárás, amelynek célja az, hogy bizonyos weboldalak valamely kulcsszavakkal a Google-listák élére törjenek. Ez persze igaz, de a cél megadása a cselekvés lényegét még nem határozza meg. Ezért az én definícióm ez:

A honlap-optimalizálás (SEO = keresőoptimalizálás) voltaképp nem más, mint olyan eljárások sorozata, amelyek a Google kereső számára hitelesen bizonyítják, hogy az adott weboldal bizonyos kulcsszavakra nézve valóban releváns tartalommal rendelkezik.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Spot on with this write-up, I absolutely think this website
needs a great deal more attention. I'll probably be returning to read through more, thanks for the info!

Look into my blog post; Book Of Rah