PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 - műanyag tartály

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2012. 11. 01.

A kéménybélelés és betonfúrás rejtelmei

Új honlapoptimalizáló munkám négy darab terminus technicus körül forog: betonvágás, betonfúrás, falvágás, falfúrás. A SEO-munkás nem igazán válogathat a kendermagban, ha a munkát elvállalja, akkor az ínyére kevésbé fekvő szavakat is el kell fogadni és igen sokszor le is kell írnia őket. A kéménytechnika szakszavai e tekintetben számomra a tipikus középkategóriát képezik: optimalizáltam már ennél kedvesebb, de ennél rosszabb szavakra is. A kreatív játék vagy akár az intranet nyilván közelebb állt szívemhez, a szőnyegtisztítás megtávolabb. Egyetlen olyan eset volt, amikor az oldal tematikája és a vele járó kulcsszavak a kecsegtető árajánlat ellenére is elriasztottak. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy optimalizálást végezzek a maszturbációs nyögések kifejezésre. Ehhez képest a kéménybélelés rejtelmeiben való elmerülés már jó színben látszik feltűnni akkor is, ha ilyen szavak is előfordulnak benne:betonvágási dugulások elhárítása.

Itt jegyzem meg, hogy az első sikereket a füsteregető légcsatornák terén már elértem. Az alaphelyzet az volt, hogy ügyfelem honlapja korábban optimalizálva volt, állt is az első helyen, majd gyors mélyrepülésbe kezdett. Nekem ezt a zuhanást kellett megállítanom és lehetőség szerint a szájtokat visszatornáznom az első háromba. Ez sikerült is, sőt, egy első és egy második helyet is megszereztem. A harmadik helyre felhozott weboldal viszont később visszaesett az ötödik helyre. Most a negyedik, de azon vagyok, hogy élre törjön. Erősítem hát innen is az  kéménybéleléseket.

Két-három további munkamegbízásra is van némi kilátás, bár a realizálódásig egyikkel sem jutottam el. Az egyik villamossági eszközökkel, a másik újra a transzferárakkal lenne kapcsolatos, és nincs teljesen kizárva, hogy egy laptop-szervíz is szóba kerül. 


Nincsenek megjegyzések: