PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2012. 03. 03.

Transzferár oldalak optimalizálása

A SEO-munka hovatovább napjaim egyre jelentősebb részét tölti ki. Kis túlzással: szenvedélyemmé vált. Árgus szemmel figyelem oldalaim helyezését a Google-listákon és virtuális örömtáncot ropok, ha valamelyik oldalamnak megugrik a PR-értéke. Közben azért igyekszem a dolog üzleti oldalára is odafigyelni.

Hirdetési lehetőség transzferár-témában


HIRDETÉSI LEHETŐSÉG - HONLAPOK OPTIMALIZÁLÁSA

Ezúttal nem az adózásokról, nem a dokumentációkról és nem is az ellenőrzésről lesz szó, hanem arról, hogy - többek között Transzferár blogomnak köszönhetően - eredményesen optimalizálom mind a témába vágó saját oldalaimat, mind a megbízómét. Az ő weblapjának a linkje az adott blogon jobbra, a legfelső Hirdetés dobozban szerepel. A címmel azonos kifejezésre történő Google-keresés esetében az adott oldal most már hosszú ideje benne van az első 3 vagy első 4 találatban, ráadásul úgy, hogy 1-2 sajátom előzi meg. Ennek oka nem feltétlenül az, hogy a magam oldalait is erősen erre a kifejezésre optimalizálnám, itt inkább a másodlagos linkeknek van szerepük, no meg elsődlegesen persze annak, hogy magára a transzferár szóra most már egy éve optimalizálom két szakmai blogomat és azt az eredeti posztot is, amellyel az egész történet kezdődött. Így három olyan oldalam is van, amelyek az adott kulcsszóra való keresés esetében általában benne vannak az első 5-ben.

Ezúton is felhívom az érdeklődők szíves figyelmét, hogy mindhárom helyen - továbbá valamennyi keresőmarketing-célú oldalamon - kedvező feltételekkel tudok hirdetéseket, reklámokat, vagy a megrendelő oldalára mutató linket elhelyezni.

Továbbá: Kedvezményes áron vállalom HONLAPOK OPTIMALIZÁLÁSÁT. ÍRJON!

Nincsenek megjegyzések: