PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2012. 03. 18.

Búcsú a keresőoptimalizálástól

Internet-tartalom optimalizálása

No, nem a tevékenységtől köszönök el, ellenkezőleg, most kezdek belejönni. Amitől érzékeny búcsút veszek, az maga a kifejezés, a keresőoptimalizálás. A SEO (Search Engine Optimization) többé-kevésbé pontos magyar megfelelője ugyanis:
  • rettenetesen túlterhelt - már ami a Google-keresésre mutatkozó kínálatot illeti (1 millió fölött)
 Továbbá:
  • mivel az ilyen nevű oldalakra leginkább szakemberek gyúrnak, ezért a listát roppant erős, gőzerővel optimalizált oldalak vezetik - nekem hosszú erőfeszítéssel még az első 100-ba is alig sikerült bekerülnöm
  • a kifejezést sokkal inkább a laptop használathoz szokott szakma használja, s nem annyira a mezei felhasználók - aki a szakzsargonban nem merült el megfelelőn, de szeretné a honlapját előbbre látni a Google listán, nem feltétlenül használja, inkább honlap-optimalizálást mond.
  • ez utóbbi kifejezés alig terhelt (jelenleg cirka 10 ezer találat), így pár hét alatt felhoztam néhány oldalamat az első 20-ba. 
Éppen ezért SEO-oldalaimat nagyrészt átkereszteltem (illetve persze indítottam újakat is) és a honlapoptimalizálás, keresőmarketing, Google-keresés stb. kifejezések felől közelítem őket - a keresőoptimalizálás csak el-elvétve szerepel (de azért szerepel, mert kombinált keresések esetén jelentősége lehet, ugyanígy a SEO használatáról sem mondtam le).

 Keresőoptimalizálás lépésről lépésre



Az internet-éra kezdetén az emberek önállóan szerzik meg tudásukat, egyének kezébe van adva a tudásszerzés legújabb kincstárának kulcsszava, amely párhuzamosan létezik, klasszikus társaival, a könyvtárakkal, SEO-intézményekkel együtt, hiszen egyazon kulcstartón számos kulcsszó elfér, és egyikük sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, egyszerűen csak másmilyen ajtókat nyithatunk ki velük, általuk. A szubjektív, szuverén tanulás kora, az egyén, az individuum tudatos, önálló információ-szelektáló, -feldolgozó, koncentráló és problémamegoldó képességétől, illetve notebook-használatrtól, kreativitásától, kitartásától, önnön mércéjétől válhat függővé. Bővebben:

 Google-SEO - kereső optimalizálás

Laptopszerviz honlapjának optimalizálása - 2017

Lenovo 20V 3.25A 65W helyettesítő új laptop töltő

laptop töltő szolgáltatás  budapesti szervízbő
Szolgáltatás Budapest: Laptop szerviz
Számítástechnika, internet technológia, laptopo
Akkutöltő sárga téglalap alakú csatlakozóval, 2 év csere garanciával. A tökéletes választás, ha költséghatékony megoldást keresel.  Rendeld meg, 1 perc az egész! >> Asus, Dell és Lenovo helyettesítő új laptop töltő szolgáltatás  budapesti szervízből


Másik hír, hogy újra teszek egy kísérletet a transzferár nyilvántartás kifejezésre adódó találatok első helyének a megszerzésére. Ennek érdekében:

Transzferár nyilvántartás – offenzíva

Nincsenek megjegyzések: