PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2020. 09. 17.

Ezeket vásárold meg az ovikezdéshez!

óvodás ágynemű vásárlás
Hamarosan itt a szeptember és megkezdődik az óvoda. A kiscsoportosok számára ez nagy mérföldkő, főleg, ha korábban nem jártak bölcsödébe. Bár valószínűleg addig is volt napirendje, az óvoda akkor is újdonság lesz a számukra. Korán reggel be kell érni, majd játék, evés és alvás. A szülők számára is fontos pillanatok ezek, hiszen az édesanya többségében ekkor tér vissza nyolcórás állásába. Az óvodakezdéshez azonban több dologra is szükség van. Be kell szerezni az óvodai mindennapokhoz elengedhetetlen dolgokat, amik az alváshoz, a tisztálkodáshoz és a játékhoz fontosak.

Ahogy az iskolások számára, úgy az ovisoknak is szükséges pár dolgot megvásárolni a nagy nap előtt. Bár többségében játszani, enni és aludni fognak, ezekhez is kell pár felszerelés. Ide tartozik az ágynemű, a tisztasági csomag, a váltóruha, illetve a saját személyes kis tárgyaik.

Ebből a cikkből kiderül, hogy miket kell megvásárolni az óvodakezdéshez.

Ágynemű

Az egyik legfontosabb, hogy kiválasszuk a megfelelő ágyneműt és lepedőt. Az ovis ágyneműs webshopban például számos jó minőségű darabot találunk, amelyek mindegyike 100%-ban pamut, így könnyen tisztíthatóak. A gyerekek szeretik a feltűnő és aranyos darabokat, akár mesefigurás, akár állatos, de a fiúk számára lehetőség van dinós darabot is megvásárolni. A webshopban találunk mellé ovis paplant, lepedőt, de még ovis törölközőt és zsákot is.

Tisztasági felszerelés

Az ovis tisztasági felszerelésnek tartalmaznia kell WC-papírt, fogkefét és fogkrémet, emellé fogmosó poharat is csomagolnunk kell. Amit még kérni szoktak ebbe a zsákba, az a papírzsebkendő, szalvéta, popsitörlő, szappan, illetve lányok esetében fésű és hajcsat. Ezeket ne felejtsük el folyamatosan ellenőrizni, nehogy a gyerkőc bármiből is kifogyjon.

Hátizsák

Ahhoz, hogy minden nap magával tudja vinni a személyes dolgait, szükség lesz egy jópofa hátizsákra is. Ebbe bele tudja tenni a kedvenc játékát, plüssállatát, kiskönyvét, tulajdonképpen bármit, amit az otthon tartózkodás során megszokott. Ebbe teheti akár az út közben elfogyasztott nassolnivalót is.

Váltóruha és cipő

Ahogy otthon, úgy az óvodában is történhetnek balesetek. A kicsik még bepisilhetnek, de egyéb probléma is adódhat. Leeszik magukat, megáznak, kiizzadnak, vagy sárosak lehetnek. Mivel ezt nem lehet minden esetben kiküszöbölni, így már az első nap kérik, hogy vigyünk magunkkal a gyermek számára váltóruhát. Az összeállítás évszakhoz igazodjon, tehát nyáron elég a póló, rövidnadrág és fehérnemű, de télen szükség van pulcsira és vastagabb zoknira is. A cipőről sem szabad megfeledkezni, hiszen beázhat. Érdemes tehát azt is vásárolni a váltóruha mellé.

Mivel a gyermekek gyorsan nőnek, így érdemes mindig figyelemmel követni, hogy jó-e még rá az adott ruhadarab vagy cipő, amit csomagoltunk neki. A folyamatosan növekedés miatt évente több alkalommal is vásárolnunk kell neki új pólót, nadrágot vagy éppen cipőt. Ritka az az év, amikor téli időszakban még rá tudjuk adni a tavalyi vastag cipőt.

Összegezve

Egy óvodás számára ugyanolyan fontos tehát, hogy beszerezzünk neki minden felszerelést. A vásárlás alkalmával jól át kell gondolnunk, hogy mire lehet szüksége a gyerkőcnek. Az első nap előtt vásárolnunk kell ágyneműt, egy jó vászoncipőt, hátizsákot, amibe a személyes dolgait teszi, illetve a tisztasági felszerelésbe teendő WC-papírt, fogkefét, fogkrémet, zsebkendőt, illetve lányok esetében ne feledkezzünk meg a hajgumiról és a hajcsatról se.

Nincsenek megjegyzések: