Laptop hardver szerviz szolgáltatás - Budapest - Cég - Termék - Webáruház

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk elhelyezés - keresőmarketing blog

Laptop töltő Budapest - Akkumulátor töltő laptop szerviz

Laptopszerviz Budapest: laptop töltő akku
Kompakt laptoptöltő készülék kábeles csatlakozókkal

Hardver webáruház 

Laptop alkatrész webáruház és szakszerviz. Gyári laptop töltő, laptop kijelző ingyenes beszereléssel, laptop billentyűzet tisztítás - ahogy Krajnyák Tamás bemutatja a prezentációs videón. - Hardver szakértőktől, kedvező áron, garanciális alkatrészcserével. Notebook töltő adapter, eredeti márkás laptop akkumulátor a legjobb árakon minden tablet és netbook típushoz szakértőktől garanciával azonnal készletről.

Áramátalakító - akkutöltő adapter


A kérdésre, hogy mi is az a laptop töltő, az ésszerű és kompakt szolgáltatói válasz az, hogy a nevezett kiegészítő egy olyan áramátalakító adapter, mely a nevéből következően elektromos árammal tölti fel a laptopot, pontosabban a benne lévő akkumulátort, illetve akku nélküli használati üzemmódban  kábellel csatlakoztatott külső áramforrásként szolgál. A töltő a háztartási hálózat 230 voltos feszültségét alakítja át kisebbé, ami átlagos laptopok esetében legtöbbször 15 és 20 volt közötti értékű, de a töltőkészülék mutatója nemcsak a feszültség, hanem az a maximális áramerősség , amelyet amperben (A) szoktak megadni és azt jelenti, hogy a töltő mekkora áramerő leadására képes. Ez az érték általában 1,2 és 9,5 A között szokott lenni. Az akkutöltő kimeneteli voltértékének és a maximálisan elérhető áramerősségnek a szorzata adja meg a laptop akkumulátor  töltő teljesítményét, amit wattban (W) mérnek a nemzetközi mértékegységrendszerben (SI).

Laptopszerviz Budapesten

Laptop webáruház és szakszerviz: laptop töltő minden típushoz - alkatrészcsere

Budapest városára jellemző, hogy egyre több ember rendelkezik saját hordozható számítógéppel, így a laptopszervizek száma és azok szolgáltatásai is fejlődő tendenciát mutatnak. Az ilyen szolgáltató cégek a szervizműhely kínálatát bemutató szakmai weboldal mellett gyakran laptop alkatrész webáruházat is üzemeltetnek. Jellemző az ilyen kapcsolt szolgáltatásra, hogy a céges webshopból vásárolt hardvereszközt az adott javítóműhelyben díjmentesen szerelik az ügyfél tabletgépébe vagy laptopjába.


Az akkutöltő adapter segítségével a töltést az akkun feltüntetett kapacitásból következik. Ha egy 9 amperórás aksit 1 órán át 9 amperrel vagy 9 órán át 1 amperrel töltünk, akkor elvben fel kell töltődnie. A valóságban a töltés akkor optimális, ha az áramerősség a kapacitásban megadott érték 10 %-a, és az osztási művelet adja meg a töltési időt. Tehát a 9 amperórás aksit 0,9 amperrel 10 óra alatt lehet a legoptimálisabban feltölteni. A notebook alkatrészek és kiegészítők szervizében ezt tudják a szakemberek. Laptop webáruház és szakszerviz: laptop töltő minden típushoz - alkatrészcsere. 

Egyre népszerűbbek az autós laptop akkutöltők Budapesten, amelyek a gépkocsi szivargyújtójához csatlakoztatva menet közben töltik fel a mobil PC-k akkumulátorát, mire a tulajdonos a helyszínre érkezik, a laptopja üzemkész több órára.

Tartalommarketing kulcsszavak Google kereséshez: akkumulátor: laptop töltő budapest, autó akkumulátor töltő házilag, laptop szerviz, akkutöltő, notebook alkatrész webáruház 

Megjegyzés küldése