PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2015. 06. 05.

Szerver hosting, szerverbérlés - VPS

hostingolt és bérelt szerverek egy budapesti szerverparkban - vps
Budapesti szerverterem - szerver hosting, szerver bérlés, VPS
A szerver bérlés és szerver hosting, valamint a VPS szolgáltatás mindazok számára rendelkezésre áll, akik igénybe veszik az üzleti céllal szerverparkokat üzemeltető vállalkozások kínálatát.

Szerver hosting


A hosztingolás azoknak szól, akik saját tulajdonú szervereiken szeretnék biztosítani webes jelenlétüket és/vagy adatbázisuk tárolását és kezelését, programok futtatását, ugyanakkor a hardvereszközök megfelelő működésének és adatbiztonságának a garantálását saját erőből nem tudják megoldani, ezért tapasztalt, professzionális operátori csapatra bízzák az üzembiztos működtetést, karbantartást, ellenőrzést. Az ilyen cégek a szerverhosztingolás esetében az ügyfeleinkkel, akik szerverparkjukban helyezik el gépeiket, 24 órás  kapcsolatot tartanak fent.

Szerver bérlés


Hasonló üzembiztonságot nyújt a szerverbérleti szolgáltatás: ez esetben a gépeket az ügyfél nem tulajdonolja, csupán bérbe veszi a vállalkozástól - de ettől még használati jogai ugyanolyanok, mintha sajátja lenne (épp csak nem viheti el). A picvezető cégek évek óta szoros versenyben állnak egymással a szerverbérlés kínálata területén, és nem csupán az árak, havi vagy éves bérleti díjak terén, hanem a szolgáltatás mennyiségét és minőségét illetően is (tárhely kapacitása, processzor teljesítménye, rendelkezésre állás stb.)

Virtuális szerver szolgáltatás


A harmadik lehetőség, ha
a kliensnek nincs sem saját szervere, sem nem akar ilyen fizikai eszközt bérbe venni, ugyanakkor igényei mégsem csupán egy tárhelyre célzottak, hanem operátori hozzáféréssel szeretnének tárhelyük felett rendelkezni, így például saját verziójú operációs programokat akarnak rajtuk futtatni. Ez esetben a rendszergazda szintű hozzáférés megléte és a fizikai hardvereszköz hiánya a VPS-szolgáltatás keretében oldható meg. Ezek azok a bizonyos virtuális szerverek, amelyek mögött nincs konkrét "vas". Bővebben a virtuális szerverek mibenlétéről és igénybevételének lehetőségéről itt:
Mind az informatikai szolgáltatást nyújtó cég, mind az igénybe vevő kliens érdekelt a kölcsönösen előnyös feltételek betartásában, abban, hogy a szerver bérlés, szerver hosting és virtuális szerver szolgáltatás üzembiztosan igénybe vehető legyen Budapesten vagy bárhol a virtuális térben. A hardver eszközök biztonságos használatát célzó üzleti IT-szolgáltatásokkal számos cég foglalkozik.

Webszolgálat, honlap optimalizálás, szerverbérlet Budapest, VPS szolgálat, szerver hosting és szerver bérlés magas biztonság és 999,99 %-os rendelkezésre állás és internetes elérés mellett. Virtuális szerver bérlés, VPS szolgáltatás Budapest, Server hosting blog

szerver hosting - vps Budapest
fertőtlenítés - seo keresőmarketing - virtuális szerver honlap optimalizálása

Nincsenek megjegyzések: