PR-cikkek elhelyezése. Szolgáltatás Budapest. Termékek: ClO2 vízfertőtlenítő

Google első helyre kerülés - honlap optimalizálás és linképítés - PR-cikk megjelenés - keresőmarketing blog

2014. 12. 26.

Linképítés PR-cikkek elhelyezésével

Blogomban lehetőséget kínálok minőségi PR-cikkek elhelyezésére > ÍRJON <

pr-kerso-marketing
A Google linképítés hatékony módszere a PR-cikk elhelyezés
A dokumentumokban lefektetett, de nagyon kevesek által respektált Google irányelvek gyakorlatilag minden linképítő módszert tiltanak. Csakis a természetes módon keletkező, tartalmi alapú linkelést tekintik legálisnak. Azaz éppen azt, ami már nem is linképítés, hanem spontán módon, az érdelődői közönség által dominált linképülés. Amihez nem is kell seós szakember, hiszen a recept nagyjából úgy szól, hogy írjál nagyon jó cikkeket, legyenek remek oldalaid, olvassák ezrek a blogodat - és majd a népek linkelik, tagelik, megosztják, lájkolják - mert tetszik nekik, mert fontos. Jönnek a látogatók, minden kattintás erősíti a szájtot - mígnem szárnyalni kezd.

Hát persze. Csakhogy aki arra vár, hogy ilyen módon szerezzen oldala számára találati pozíciókat a kulcsszavas Google-listákon, az valószínűleg igen naiv. Még a legzseniálisabb webtartalom számára is meg kell adni a kezdő lökést: nem maradhat meg egy sötét sikátorokban terjesztett szamizdat könnyv szintjén ismertté kell tenni, be kell vezetni, fel kell rá hívni a figyelmet. Ellenkező esetben a teljes elhagyatottság állapotában marad, és senki sem fogja tudni, mennyire volt zseniális. Ha azonban az adott oldal kap némi online marketing, public relations és keresőmarketing támogatást, rövid idő alatt sikert arathat.

Keresőmarketing tartalomépítéssel


A minőségi és tartalmi csúcsteljesítménynek nem számító, kurrens szolgáltatást vagy igen keresett terméket nem kínáló szájtoknak kevés a kezdeti lökést megadni: folyamatos háttérmunka szükséges. Ennek a munkának egyik leghatékonyabb ágazata a keresőmarketing, amely a keresőtalálatok optimalizálása révén szeret internetes forgalmat a céloldal számára. Ennek a tevékenységnek vannak fehér, szürke és fekete (tiltott) eljárásai - mint az elején említettem: a mesterséges linképítés a tiltottak közé tartozik. Ám kellő szakmai tudással, kreativitással elérhető, hogy ez a célzatos ténykedés ne látsszon mesterségesnek, ne tűnjön manipulációnak, hanem voltaképp egy természetes folyamat részét képezze. Ilyen okosan folytatott linképítés a PR-publikációk alkalmazása.
tartalommarketing - linképítés
Egyedi tartalom - honlap optimalizálás - ivóvíz tisztítás

Mit jelent a tartalommarketing és a PR

Az eredeti tartalom gondos előállításával és a weben való publikálásával operálva a profi SEO-szakember komplex keresőmarketing tevékenységet folytat. Ez nem illegális, a Google is elfogadja mint white hat módszert. Rendszerfüggetlen. Márkafüggetlen. Az egyedi tartalom optimalizált formában kerül a honlapra és javítja a SERP organikus helyezéseit.

Bővebben: Keresőmarketing és Public Relations 

Ez a blog lehetőséget biztosít értékes szolgáltatásokat és termékeket bemutató, nívósan elkészített Public Relation jellegű közlemények, felhívások, reklámanyagok publikálására - pr-cikk elhelyezés és írás, kreatív linképítés, keresőoptimalizálás és google keresőmarketing, szamizdat hangoskönyv. A tartelommarketing blog lehetőséget ad a Pr-cikk elhelyezés számára, releváns link építés, Google keresőmarketing

Ivóvízkezelés és vízgazdálkodás 

A Föld felületi rétegeiből nyert édesvizek kezelésre, nem ritkán fertőtlenítésre szorulnak.

PR-cikk írás ebben a témában: ivóvíz tisztítás. tartalommarketing - uroszkópia - vizeletvizsgálat. Ivóvíz kezelés és vízfertőtlenítés: ClO2. Hogyan működött az illegális szamizdat könyvkiadás a szocializmus éveiben

Nincsenek megjegyzések: