PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2016. 04. 23.

Saját készítésű rovarvédő háló

Szúnyog háló terasz beépítés ablak
Könnyen kezelhető, méretre gyártott háló panelek.

Szúnyoghálót kényelmesebb rendelni

Ha télikertet építünk, vagy teraszbeépítésre vállalkozunk, a gyártók kívánságra rovarvédő hálót is készítenek a nyitható nyílászárókra. Ha nem vesszük igénybe a télikertgyártók és építők szolgáltatásait – például azért, mert régi, fa ablakokra kell szúnyogháló – mi magunk is elkészíthetjük saját kezűleg a rovarvédő hálót.
A legyek és a szúnyogok nem tartoznak a kellemes vendégek közé, ezért az ablaktokba hálót helyezünk, amely átengedi a levegőt, viszont nem tudnak rajta keresztülbújni a rovarok és a pillangók sem, bár őket szívesen látnánk. A régebbi fából készült ablakokhoz könnyedén készíthetünk ilyet mi magunk is. A hálót modellezőlécek hozzászögelésével erősítjük az ablakkerethez. A háló céljára apró lyukú nylonfüggöny is alkalmas.
Kb. 20 x 22 mm keresztmetszetű fenyőlécekből ragasztjuk össze a keretet. A keret méretét pontosan illesztjük az ablaktokhoz, úgy, hogy azt a nyitott ablakszárny helyére tehessük. Ha az ablaknak két nyitható szárnya van, akkor a keretet a bal oldali nyitott szárny helyére illesztjük úgy, hogy a jobb oldali ablakszárny becsukása és a kilincs elfordítása beszorítsa a hálós keretet. Ha a keretet mint panelt a nyitott kilincses ablakszárny helyébe tesszük, akkor a lécbe külön be kell helyeznünk egy fémlemezkét. Ez a lemez foglya helyettesíteni a kilincs reteszét. Sokkal kényelmesebb megoldás, ha a télikert műanyag ablakaihoz a gyártótól rendelünk méretre szabott hálókat.

Infrasugárzó panelek teraszfűtés kiépítéséhez

Az energiatakarékos elektromos kültéri infrapanelek teraszfűtésre is alkalmazhatók családi házaknál. A hőszigetelt helyiségekben ez a technológia igen költséghatékony.
Saját készítésű rovarvédő hálót tehetünk ajtóinkba, ablakainkba.  Szúnyoghálót és rovarhálót készíthetünk saját kezűleg, de méretre szabva rendelhetünk a gyártótól is, aki saját szakembereit küldi el, hogy méretet vegyenek és beépítsék azt. Többen érdeklődtek a szúnyogháló, télikert, rovarvédő háló, beépített terasz, ablak témákban is.

Nincsenek megjegyzések: