PR-cikk elhelyezés. Kérj árajánlatot: » KAPCSOLAT « Szolgáltatás Budapest. Életmód - Télikert - Laptop. Honlap SEO

2014. 09. 16.

Szolgáltatások Kárpátalján, Budapesten

Hirdetési oldalak szolgáltatás, vállalkozás témába - Budapest, Kárpátalja, Ukrajna

Sokáig nem fektettem különösebb munkát azokba a weblapokba, amelyeket általános szolgáltatói, vállalkozói témában indítottam. Mindig inkább a speciális szájtokra fordítottam figyelmet, transzferár, ipari kémény, sofőrszolgálat, betonvágás, zárcsere stb. Hogy mindezeket a szolgáltatásokat közös oldalon is hirdessem (és optimalizáljam), az ugyan fel-felmerült, készültek is ilyen oldalaim, de különösebb hangsúlyt nem kaptam a munkámban. Ennek ellenére Google-szereplésük egészen jól alakult. A kárpátaljai szájt például első a találati listán azzal a kifejezéssel, hogy szolgáltatás kárpátalja - de első a többesszámú verzióval is. No persze azért ebben benne van, hogy ilyen rákeresésekre nem sok oldalt optimalizálnak...  Egy másik honlapommal benne vagyok a marketing ukrajna kulcsszóval indított keresések top10 találatában.

Budapest Marketing honlapok

 A legkeményebb dió persze a budapesti hirdetési oldalak helyezésének a javítása. De itt is sikerült élpozíciót szerezném, azzal, hogy szolgáltatások budapest, fenn vagyok az első Google-táblán, most épp a 9. helyen.

Sok esetben jó eredményt mutatnak optimalizált honlapjaim a vállalkozás, cég, szolgáltató kulcsszavakkal adódó kombinációkkal is. Ennek örömére és buzgó kreativitásomat igazolandó ezekre a weboldalakra ki is tettem jelenlegi SEO-projektumaim linkjeit, innen tehát már ezekkel kombinálva kapnak támogató linket. A két program közül az első a szorongás kezelésével, a pánikbetegség otthoni gyógyításával foglalkozik, ebben már nagyon benne vagyok, a szerverhosztingot és szerverbérlést kínáló és ezzel kapcsolatos szolgáltatás honlapjának az optimalizálásban még sehol sem tartok, én ugyanis elvégeztem a munkámat, de a honlaptulajdonos egyelőre sem a tartalomfejlesztéshez, sem a linkprofil megtisztításához nem fogott hozzá. Talán majd ezután.

2014. 09. 15.

Seo-mester: ki az első?

Kicsit engem is meglepett, hogy SEO-mester kulcsszóra az enyém az első 10 Google-találat... És még a képtalálatok is az enyémek. Előfordulhat, hogy ezt a szókapcsolatot kívülem senki más nem használja? Íme, lejjebb a SERP-oldalról kimásolt (utóbb bizonyos okokból - szerver vps! - kicsit igazított hivatkozások, előtte pár keywords és description: keresőtalálati google helyezés, kreatív honlapoptimalizálás, Első tíz Google pozíció a SEO-mester kulcsszóval - organikus keresőmarketing - ki az első


  1. Keresőoptimalizálás árak. Seo Google Első helyezés javítás

    keresooptimalizalas.kárpátalja.net/

    Google keresőoptimalizálás = SEO. Honlap pozíció javítás, weboldal optimalizálás, linképítés ára. Kárpátalja: BDK mester honlapoptimalizál. Első hely.
  2. Honlapoptimalizálás Seo szakértő: Google helyezés javítás.

    seo.balladium.hu/

    A weboptimalizálás mestersége előfeltételez bizonyos alkotói készségeket, így az irodalomban jártas szakember könnyebben lehet SEO mester, mint sikerdíjas ...